Radno vrijeme Blend Bara: Pon-čet: 07:00-00:00,
Pet: 07:00-01:00, Sub: 17:00-01:00, Ned: Zatvoreno

Blend Bar⬩ Gundulićeva 33, Zagreb

@ Blend Bar 2022

Dobrodošli u svijet kvalitetnih koktela, bilo da tražite ugodno mjesto za druženje s prijateljima ili romantično mjesto za večernji spoj, imamo za svakoga ponešto. Naši barmeni su apsolutni majstori svog zanata i poslužuju neke od najukusnijih i najkvalitetnijih koktela koje ćete ikada kušati. Atmosfera bara je opuštena i elegantna, što ga čini izvrsnim mjestom za opuštanje nakon dugog dana.

Blend Bar by

Filip Lipnik

Nakon 20 godina rada za druge te osmišljavanja raznih koncepata barova, Filip Lipnik odlučio je pokrenuti vlastiti koktel bar koji se bazira na intimnoj atmosferi i malom broju stolova tako da se gosti osjećaju kao u nekom dnevnom boravku s dobrom vibrom. Uvijek je zamišljao mali bar s terasom u kojem se barmen može u potpunosti posvetiti gostu, bez velike gužve, a kad ekipa koja radi voli svoj posao, onda ništa nije teško. Za ideju dizajna interijera zaslužan je mladi dizajner Nikola Pavlinić koji je ljubitelj vintage i eklektičnog stila, dok ga je u djelo provela ekipa bara uz pomoć nekoliko prijatelja. Budući da je riječ “blend” zapravo zajednički nazivnik koktelima i kavama jer se rade od mješavine alkohola odnosno kave, ova filozofija implicitna je i u nazivu samog bara. Ovdje možete pronaći posebnu kavu Barcaffe koja se bazira na “blendu arabike i robuste s dominantnim aromama čokolade i pečenih badema” Ukoliko ne znate što biste popili, recite svoje preference alkohola i okusa barmenu te će on osmisliti koktel po vašoj mjeri na licu mjesta.

Glavna ponuda

Započnite svoju Blend priču uz najpoznatije svjetske koktele te koktele naših barmena. Posjetite nas te uz glavnu istražite i ostatak ponude ili probajte koktel po svojoj mjeri – napravljen na licu mjesta prema vašim željama.

 • Serbus €6.91

  Old Pilot's Gin, limun, crveni grejp, top up tonik

 • Negroni €7.31

  Old Pilot's gin, Vermouth, Campari

 • Pinky Gin €6.31

  Gin, limun, pire jagoda, sprite

 • Arabella €7.71

  Jameson, Gran Marnier, Disaronno, Kahlua, šećer, limun

 • Espresso Martini €6.77

  Old Pilot's vodka, espresso, liker od kave, šećerni sirup

 • Madre de Mexico €6.77

  Tekila, pire od manga, limun, sok od ananasa

 • Wood Sin €7.43

  Woodford Reserve, Kahlua, sirup od agave, bitter čokolada

 • Once Upon A Time €7.71

  Old Pilot's Vodka, limun, medena voda, sirup od đumbira, menta, papar

 • Tom Collins €6.37

  Old Pilot's gin, limunov sok, sirup, mineralna

Matija Ivanišević

Bar menadžer

Filip Marković

Glavni barmen

Gloria Szabo

Barmen

Once Upon a Time

Espresso Martini

Serbus

Blend Bar Negroni Zid 

Barcaffe Blend Bar Kava

Negroni

Doživite umjetnost miksologije uz Art of Bar. Naš tim profesionalaca posvećen je stvaranju jedinstvenih i ukusnih koktela koji će impresionirati vaše goste.

Zanima vas obrazovanje za barmena ili biste htjeli usavršiti vještine izrade koktela i postati stručnjak u ugostiteljstvu? Upišite našu Art of Bar Akademiju i uđite u svijet miksologije.

Kontakti:

Art of Bar

Akademija