Radno vrijeme Blend Bara: Pon-čet: 07:00-00:00,
Pet: 07:00-01:00, Sub: 17:00-01:00, Ned: Zatvoreno

Art of Bar⬩Akademija

Art of Bar Academy 2022

Otkrijte svoju karijeru barmena iz snova uz našu Akademiju za početnike! S našom akademijom za barmene ne samo da ćete naučiti detalje izrade savršenog koktela, već i steći neprocjenjivo iskustvo koje vam može pomoći da pronađete posao iz snova. Bilo da tek počinjete ili želite poboljšati svoje postojeće vještine, naš tečaj će vam pružit samopouzdanje i znanje koje trebate za uspjeh.

Akademija 2022

Ukratko o akademiji

Akademija se odvija u 4 komponente. U prvom dijelu se uči o ekonomiji i menadžentu bara, gostoljubivosti i obvezama barmena. Naučiti ćete kako samostalno voditi bar, osmisliti koktel kartu, sastaviti cjenik te rasporediti financije. U drugom dijelu učite o povijesti i proizvodnji alkoholnih pića. Moći ćete raspoznati sve vrste alkohola te koje su njihove najbolje kombinacije. u trećem dijelu radite na tehnikama rada s barskom opremom što uključuje shaker, žlicu, jigger. Za kraj, u četvrtom dijelu zatvaramo akademiju s poviješću koktela i njihovim recepturama, novim tehnikama izrade koktela, dekoracijama, izradi vlastitih sirupa, likera, bittera. Zaključno, naučit ćete izraditi vlastiti koktel s kojim izlazite na završni ispit. Edukacija traje 3 mjeseca i predavanja se odvijaju tijekom tjedna prema dogovoru s grupom, u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Predavači

Marko Pećnik

Glavni predavač za tehnike izrade koktela

Dario Grabarić

WSET certificirani edukator za jaka pića

Filip Lipnik

Predavač za menadžment i tehnike rada

Matija Ivanišević

Barmen i latte artist

Benefiti akademije su potencijalno zaposlenje unutar Art of Bara, stjecanje vrhunskih vještina, predavanja van turističke sezone, prikladno za osobe bez ugostiteljskog iskustva

Upisom u našu akademiju, otvorit ćete si svijet mogućnosti. Uz praktično iskustvo i stručno vodstvo iskusnih profesionalaca, biti ćete na dobrom putu da u tren oka postanete traženi barmen ili barmenica. Ne čekajte da započnete svoje putovanje prema ispunjavajućoj karijeri unutar bara.

Tehnike rada

Tehnike rada

Radna stanica

Izrada sirupa

Jaka alkoholna pića

Filip Lipnik – osnivač akademije

Prijave su otvorene!

Prijavite se za našu akademiju već danas i počnite graditi svoje vještine i šarenu budućnost!

Doživite umjetnost miksologije uz Art of Bar. Naš tim profesionalaca posvećen je stvaranju jedinstvenih i ukusnih koktela koji će impresionirati vaše goste.

Pripremite se za personalizirane i ukusne koktele, kvalitetnu kavu i nevjerojatnu atmosferu u kojoj ćete poželjeti ostati zauvijek!

Kontakti:

Art of Bar

Akademija